kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett
Főoldal  >  Miért érdemes Líra törzsvásárlónak lenni?

A lira.hu online webáruházban a maximum 20% alapkedvezményen felül az elmúlt 365 napban (egy év) a lira.hu-n megrendelt és átvett megrendelés értékétől függően további 7% kedvezményben részesülhet, így akár 27% kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvenc könyveit. Ehhez nem kell mást tennie, mint törzsvásárlói kártyát igényelnie, vagy megadnia már meglévő Líra törzsvásárlói kártyájának számát. Amennyiben rendszerünk nem fogadja el a számot, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat ide kattintva.

Kattintson ide és megtudja hogyan lehet törzsvásárlónk, vagy amennyiben már Líra törzsvásárló, akkor hogyan adja meg Líra törzsvásárlói kártyaszámát az online kedvezmények érvényesítéséhez.

Miért érdemes Líra törzsvásárlónak lenni?

- Mert a törzsvásárlóikártyájával 7% kedvezménnyel vásárolhat a Líra könyvesboltokban.

- Mert a törzsvásárlói kártyájával a lira.hu webáruházban az elmúlt 365 napban megrendelt és átvett megrendelés értékétől függően akár 27% kedvezménnyelvásárolhat a lira.hu online könyváruházban.

Három szintet különböztetünk meg az elmúlt 365 nap (1 év) során a lira.hu webáruházban vásárolt könyveinek értéke szerint, amely a kedvezmény mértékét határozza meg:

1. szint: 10000-20000 Ft között +3% kedvezmény, így akedvezmény a lira.hu-n akár 23%,

2. szint: 20001-30000 Ft között +5% kedvezmény, így akedvezmény a lira.hu-n akár 25%,

3. szint: 30000 Ft felett +7% kedvezmény, így a kedvezmény a lira.hu-n akár27%.

- Mert évente 6 alkalommal ingyenesen megkapja a Líra Könyvklubot, amely könyves lap, kulturálismagazin és rendelhető könyvek katalógusa egy kiadványban, klubáras és szuperáras kiadványokkal.

A törzsvásárlói kedvezmény esetében kivételt képeznek az akciós termékek, a műszaki termékek, antikvár könyvek, illetve néhány speciális termék, ezekre nem jár törzsvásárlói árengedmény.

Részletes törzsvásárlói szabályzat itt.


Hogyan lehetek Líra törzsvásárló?

Amennyiben Ön rendelkezik Líra törzsvásárlói kártyával, és regisztrált lira.hu vásárló, akkor kérjük, hogy bejelentkezés után az Ön neve alatt lévő 'Saját fiókom' linkre kattintva adja meg a kártyán szereplő törzsvásárlói azonosítót!

Amennyiben Ön még nem rendelkezik Líra törzsvásárlói kártyával, viszont már regisztrált lira.hu vásárló, akkor kérjük, hogy bejelentkezés után az Ön neve alatt lévő 'Saját fiókom' linkre kattintva igényelje a törzsvásárlói kártyát!

Amennyiben Ön rendelkezik Líra törzsvásárlói kártyával, és nem regisztrált lira.hu vásárló, akkor az oldal tetején lévő 'Regisztráció' linkre kattintva végezze el a pár lépésből álló regisztrációt, amelynek során adja meg a Líra törzsvásárlói kártyájának számát.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik Líra törzsvásárlói kártyával, és nem regisztrált lira.hu vásárló, akkor az oldal tetején lévő 'Regisztráció' linkre kattintva végezze el a pár lépésből álló regisztrációt, amelynek során igényelje a törzsvásárlói kártyát.

Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet